Winactie en kortingscode voor alle NIHB Facebook leden

Wij zijn The Dutch Food Shop.  Uw online shop voor typisch Nederlandse producten in het buitenland. Wij verzenden deze producten wereldwijd.  Ook werken wij met staffelkorting. Besteld u 3 of 6 stuks van 1 product dan kan de korting flink oplopen.

Heeft u al een kijkje genomen op onze site  www.TheDutchFoodShop.com

Zo  niet doe dit dan snel en wie weet vindt u net dat ene product wat u al zo lang mist uit Nederland. Typisch Nederlands beleg voor bij het ontbijt  pindakaas – The Dutch Food Shop of wilt u op een kinderfeestje uw kinderen ook kennis laten maken met snoepgoed uit uw thuisland. snoep – The Dutch Food Shop. Kortom met duizenden producten zit er vast iets voor u bij.

Winactie en kortingscode

Speciaal voor alle leden van NIHB hebben wij een leuke actie.

We geven 15% Korting op ons gehele assortiment, met kortingscode 9WQ9XFXH.

En als extraatje komen wij nu, in samenwerking met het NIHB, ook met een winactie!!!! Deelname en uitleg over de winactie is te vinden in de NIHB Facebook groep. Woon je in het buitenland en ben je nog niet lid van de NIHB Facebookgroep, meld je dan snel aan.

Wij verloten 3 cadeaubonnen (excl. verzendkosten) te besteden bij The Dutch Food Shop onder alle leden van NIHB.

  • Ter waarde van 50 euro
  • Ter waarde van 25 euro
  • Ter waarde van 10 euro

De kortingscode is geldig tot 25 feb. 2023.

Wij hopen u heel snel te mogen zien bij ons in de shop. En voor vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Lieve groet,

The Dutch Food Shop