Welke nationaliteit heeft Sinterklaas?

Sinterklaas woont het grootste deel van het jaar in Spanje. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij een EU verblijfsvergunning langdurig ingezetenen van Spanje gekregen. Hij heeft een geldig paspoort, heeft voldoende spaargeld en is geen bedreiging voor de openbare orde.

Van origine is Sinterklaas (270-343) een bisschop van Myra in het huidige Turkije.

Als hij de Turkse nationaliteit heeft, zou de Nederlandse regering Sinterklaas de Nederlandse nationaliteit kunnen laten verwerven (zonder hem te vragen afstand te doen van zijn Turkse nationaliteit).

Als Sinterklaas eenmaal Nederlander wordt, moet hij ook Duitser en Belg kunnen worden (zonder bang te hoeven zijn zijn Nederlandse nationaliteit te verliezen), want ook in deze landen werkt hij en wordt Sinterklaas gevierd.

Misschien is het tijd om de langverwachte wensen van Sinterklaas te vervullen en hem een cadeau te geven (meerdere nationaliteiten).

De Sint wil dit cadeau ook graag uitdelen aan de velen Nederlanders, die net als hem in het buitenland wonen.

Vol verwachting klopt ons hart!

Het wordt tijd dat de koek wordt uitgedeeld in plaats van de gard.

Alvast een fijne Sinterklaas gewenst.

 

 

 

 

De voordelen van investeren in landbouwgrond in Roemenië

Investeren in landbouwgrond wordt steeds populairder als een veilige en waardevaste belegging, vooral vanwege de lage spaarrentes en stijgende inflatie.

Oproep registratie voormalig Nederlanders

Blijf op de hoogte over het herkrijgen van het Nederlanderschap en de nationaliteitswet.

De evenredigheidstoets voor het herkrijgen van het Nederlanderschap leidt tot valse hoop

Niet duidelijk voor wie de evenredigheidstoets bedoeld is om het Nederlanderschap te herkrijgen.

Rapportage – Nederlanders met een dubbele nationaliteit waar zij niet zonder meer afstand van kunnen doen

Rapportage – Nederlanders met een dubbele nationaliteit waar zij niet zonder meer afstand van kunnen doen Het Min. van SWZ heeft opdracht gegeven om een verkenning uit te voeren naar ervaringen en...

Nieuwsbrief – Rapport over eenzijdige opzegging Nederlandse bankrekeningen

Nieuwsbrief Het behouden van een bankrekening, voor Nederlanders in het buitenland, gaat gebukt onder strenge witwascontroles “Men wordt bij voorbaat als crimineel behandeld”. Bankrekeningen worden...

Zuid Afrika herziet (automatisch) verlies nationaliteit

Zuid Afrika moderniseert nationaliteitswetgeving Wanneer hakt Nederland nu eindelijk eens de knopen door! The High Court said: “It is further declared that those citizens who lost their citizenship...