Verzekeringen voor zowel Nederlanders in het buitenland als voor terugkerende naar Nederland

European Insurance richt zich op het assisteren van klanten bij hun verzekeringsbehoeften tijdens verhuisbewegingen.

Voorbeelden

  • Je verhuist tijdelijk naar het buitenland voor studie, stage of werk.
  • Je hebt een verzekering nodig om de eerste periode van je emigratie te overbruggen.
  • Je keert terug naar Nederland en hebt een zorgverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of inboedelverzekering nodig.

European Insurance staat voor je klaar om te helpen!

Het team, bestaande uit afgestudeerde verzekeringsadviseurs die ook vloeiend Engels spreken, is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige service aan terugkerende die zich in Nederland vestigen of Nederlanders die naar het buitenland gaan.

Een belangrijk aspect van deze service is het vergelijken van verzekeringsopties, met als doel de klanten altijd te voorzien van de laagste premies en de beste dekkingen. Deze aanpak draagt bij aan een zorgeloze ervaring tijdens de verhuisbewegingen.

We raden je aan om eerst een belafspraak te maken, zodat European Insurance je kan adviseren wat het beste bij jou past! klik op de box hieronder, kies direct een verzekering afsluiten en vervolgens belafspraak. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld door een adviseur!

Start en klik hier om eenvoudig verzekeringen te vergelijken

Beantwoord een paar vragen, zodat we weten waar je naar op zoek bent. Sluit het niet helemaal aan op jouw persoonlijke situatie, geen probleem, maak dan een belafspraak. European Insurance zal je kosteloos adviseren.