NIHB – Nederlanders in het buitenland

NIHB is een online community zonder winstoogmerk wiens missie het is te verbinden en het welzijn van Nederlandse burgers in het buitenland te bevorderen, te ondersteunen, informeren en voor te lichten. Onderzoek te ontwikkelen over kwesties en acties en dergelijke informatie communiceren en te verspreiden via de diverse communicatiekanalen, alsook platvorm te bieden voor verder ongestructureerde verbinding, uitwisseling informatie en delen van alles dat men individueel van waarde acht waaronder even zo de nodige prietpraat. Zonder verbinding is er geen kracht en geen overtuiging, het is in niet onbelangrijke mate het laatste waardoor individuen meer dan het idee krijgen dat ze kontakt krijgen en gehoord worden!

De NIHB functioneert op vrijwillige basis en kan voortbestaan en groeien door sponsoring, advertentie inkomsten en donaties. U kunt ons ook ondersteunen als gastblogger (emigratie verhalen), content writer en ambassadeur voor NIHB (spread the word).

Blijf op de hoogte en meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief, ontmoet en deel ervaringen en informatie met andere Nederlanders in het buitenland in onze gesloten Facebook Community met bijna 17.300 leden wereldwijd, volg ons via de Facebook Pagina en Twitter.

Sponsor NIHB

Steun NIHB met een jaarlijkse bijdrage en uw bedrijfslogo wordt  in de footer van de NIHB website geplaatst.
Een win-winsituatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Donaties zijn welkomAdverteer op NIHB

Adverteer en bereik de doelgroep Nederlanders in het buitenland. Advertentie ruimte is per 3, 6 of 12 maanden beschikbaar in verschillende formaten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP MET NIHB

Neem contact met ons op via onderstaand formulier als u meer wilt weten over advertentieruimte, sponsoring, het aanleveren van artikelen, als vrijwilliger wilt aanmelden of andere zaken.

NIHB

9 + 13 =