NIHB – Nederlanders in het buitenland

In juni 2014 is de facebook community “Nederlanders in het buitenland” opgezet, de groep telt ondertussen bijna 15.000 leden. Om onder andere de verhalen, ervaringen en informatie uit deze facebook groep te organiseren is NIHB.NL in het leven geroepen. Bijdrage aan de website door middel van het aanleveren van artikelen, blogs of informatie is van harte welkom. De NIHB website wordt geheel op vrijwillige basis bijgewerkt en onderhouden, door sponsoring, advertentie inkomsten en donaties kan het voortbestaan worden gegarandeerd.

Sponsor NIHB

Voor slechts 75 euro per jaar kunt u NIHB sponsoren. Uw logo en link worden vervolgens in onze footer vermeld. Een win winsituatie.
Adverteer op NIHB

Adverteer en bereik een specifieke doelgroep NIHB. Advertentie ruimte is per 6 maanden beschikbaar in verschillende formaten.

NEEM CONTACT OP MET NIHB

Neem contact met ons op via onderstaand formulier als u meer wilt weten over adverteren, sponsoring, vermelding in de bedrijven directory, het aanleveren van artikelen en blogs of misschien heeft u een goede tip voor ons?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

10 + 14 =

Wereldwijde Facebook Community