NIHB – Nederlanders in het buitenland

NIHB al sinds 2014 een begrip! Het NIHB is een online platform voor het ondersteunen, informeren en verbinden van Nederlandse burgers die in het buitenland wonen.

NIHB, de oorsprong van Stichting GOED (belangenorganisatie voor Nederlanders in het buitenland) verricht onderzoek en verzamelt feedback via haar achterban over kwesties die direct effect hebben op de Nederlander in het buitenland.

Het NIHB functioneert op vrijwillige basis en wordt onderhouden door TopOrange. Deze website kunnen we verder ontwikkelen en blijven onderhouden door middel van advertentie inkomsten, gesponsorde artikelen en donaties.

U kunt als ”gastblogger” een emigratie of ervaringsverhaal over het wonen, werken of studeren in het buitenland aanleveren. Een commerciële/gesponsorde content tegen betaling is ook mogelijk. Maar ook tips en weetjes zijn van harte welkom. 

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie.

Blijf op de hoogte en meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief. Ontmoet en deel ervaringen en informatie online met andere Nederlanders in het buitenland in onze gesloten Facebook Community met 20.000 leden wereldwijd en/of volg ons via de Facebook Pagina en Twitter.

Het NIHB verbindt en informeert de Nederlander die over de landsgrenzen woont, spread the word!

Sponsor NIHB

Steun het NIHB als sponsor met een jaarlijkse bijdrage. Uw bedrijfslogo wordt  in de footer van de NIHB website geplaatst.
Een win-winsituatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Donaties zijn welkomAdverteer op NIHB

Adverteer op onze website en bereik de doelgroep Nederlanders in het buitenland. Vraag vrijblijvend via het contactformulier de tarieven en voorwaarden aan.

NEEM CONTACT OP MET NIHB

Neem contact met ons op via onderstaand formulier als u meer wilt weten over advertentieruimte, de Bedrijven Index, sponsoring of het aanleveren van een artikel. U kunt dit formulier ook gebruiken voor feedback en andere vragen.

NIHB

4 + 9 =