NIHB – Nederlanders in het buitenland

Een bron van informatie voor de Nederlandse expat en emigrant, maar ook voor de emigrant in spe of als men tijdelijk in het buitenland verblijft.

Wij delen nieuws bestemd voor NIHB’ers, informatie, emigratieverhalen, tips en weetjes, bieden een bedrijven directory en hebben een meer dan 16.000 leden tellende wereldwijde Facebook groep community

De NIHB draait geheel op vrijwillige basis, door sponsoring, advertentie inkomsten en donaties kan de online community blijven voortbestaan en kunnen we de website onderhouden, de functionaliteit waarborgen, verbeteren en uitbreiden.

Help ons en word een NIHB vrijwilliger! Wij zijn o.a. op zoek naar content writers, ambassadeurs voor NIHB (spread the word), mensen die onderzoek willen verrichten over bepaalde kwesties of misschien heb je een bepaalde expertise in huis waar je ons of andere mee kunt helpen?

Sponsor NIHB

Steun NIHB met een jaarlijkse bijdrage van 125 Euro en uw bedrijfslogo wordt  in de footer van de NIHB website geplaatst.
Een win-winsituatie.

Donaties zijn welkomAdverteer op NIHB

Adverteer en bereik de specifieke doelgroep NIHB. Advertentie ruimte is per 6 maanden beschikbaar in verschillende formaten.

NEEM CONTACT OP MET NIHB

Neem contact met ons op via onderstaand formulier als u meer wilt weten over adverteren, sponsoring, vermelding in de bedrijven directory, het aanleveren van artikelen en blogs of misschien heeft u een goede tip voor ons?

NIHB

13 + 8 =

Wereldwijde Facebook Community