NIHB – Nederlanders in het buitenland

NIHB is een informatief online platform voor het ondersteunen, informeren en voorlichten van de Nederlandse burgers die in het buitenland wonen. Als partner van Stichting GOED verricht het NIHB onderzoek en verzamelt feedback via haar achterban over kwesties die direct effect hebben op de Nederlander in het buitenland. 

Het NIHB functioneert op vrijwillige basis en kan deze website verder ontwikkelen en onderhouden door middel van advertentie inkomsten, gesponsorde artikelen en donaties. U kunt ons ook ondersteunen als gastblogger en een emigratieverhaal of een ander verhaal gerelateerd aan het wonen in het buitenland (niet commercieel) aanleveren.

Blijf op de hoogte en meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief, ontmoet en deel ervaringen en informatie met andere Nederlanders in het buitenland in onze gesloten Facebook Community met bijna 19.000 leden wereldwijd en/of volg ons via de Facebook Pagina en Twitter. 

Het NIHB verbindt en informeert de Nederlander die over de landsgrenzen woont, spread the word! 

Sponsor NIHB

Steun het NIHB als sponsor met een jaarlijkse bijdrage en uw bedrijfslogo wordt  in de footer van de NIHB website geplaatst.
Een win-winsituatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Donaties zijn welkomAdverteer op NIHB

Adverteer op onze website en bereik de doelgroep Nederlanders in het buitenland. Advertentieruimte is per 6 of 12 maanden beschikbaar in verschillende formaten. Linkvermelding voor onbepaalde of bepaalde tijd en gesponsorde artikelen behoren ook tot de mogelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP MET NIHB

Neem contact met ons op via onderstaand formulier als u meer wilt weten over advertentieruimte, sponsoring, het aanleveren van een artikel of andere zaken.

NIHB

2 + 9 =