Oproep RTL TV programma

feb 13, 2018 | Algemeen, Nieuws

Voor een nieuw televisieprogramma ben ik op zoek naar gezinnen die zijn verhuisd naar een ander land om bijvoorbeeld hun droom uit te laten komen of omdat zij op een andere manier hun geluk halen uit hun nieuwe thuisland!

Het programma: een bekend Nederlands gezin is in Nederland altijd druk met werk, school en verplichtingen. Zij ervaren dit soms als een sleur en zouden liever alles uit het leven halen. Hoe zou het zijn als zij het hele boeltje op zouden pakken en ergens anders hun leven zouden gaan leven met meer avontuur, spanning en verrassingen?

Zij gaan deze vraag beantwoorden door op bezoek te gaan bij hen die dat wel hebben gedaan. Mensen die hun spullen hebben gepakt om hun grote droom waar te maken. Hoe wonen, werken en leven deze personen anders dan in Nederland? Zij zouden dan graag enkele dagen willen meedraaien in het dagelijkse leven van hen: school/opvang, supermarkt, eten, verjaardag van buren/vrienden of bijvoorbeeld een traditioneel dorpsfeest op het plein o.i.d. Door de ogen van het gezin willen we het land beter leren kennen en aan de kijker laten zien.

Ik hoor het heel graag wanneer een van jullie interesse heeft om het gezin te ontvangen, dan licht ik graag e.e.a. toe!  Stuur een email naar ella.conijn@rtl.nl

Ella Conijn