Oproep RTL nieuws

aug 11, 2022 | Nieuws, Oproepen

Mijn naam is Alwin Helmink en voor het RTL Nieuws van vandaag, 11 augustus, ben ik op zoek naar Nederlanders die in Gironde of Landes wonen en te maken hebben met de gevolgen van de daar woedende bosbranden. Het is in eerste instantie voor de uitzendingen van 18u en 19.30u, dus hoe sneller ik iemand te spreken kan krijgen, hoe beter. Ik ben tot 16u rechtstreek te bereiken op +31356718681. Daarna neemt een collega het van mij over, die te bereiken is op hetzelfde nummer. Mocht je dit bericht vanavond of later pas zien, terwijl de bosbranden nog steeds niet geblust zijn, dan kom ik ook graag met je in contact. Het beste is dan om te mailen naar alwin.helmink@rtl.nl met in de cc nils.rompen@rtl.nl. Veel dank!

Met vriendelijke groet,

Alwin Helmink
RTL Nieuws