Nederlandse bloggers verspreid over de wereld stellen zich aan u voor.

Voor de emigrant in spe leuk en interessant om te lezen maar ook leuk en vaak herkenbaar voor de mensen die zelf al in het buitenland wonen. De bloggers zijn onderverdeeld per land.


Australië – Bulgarije – Colombia – Canada – Denemarken

 Katrien

Katrien

NIHB Blogger uit Bulgarije

‘Het is nu of nooit’, zeiden mijn Bulgaarse man en ik tegen elkaar. We emigreerden met ons kroost naar Bulgarije om daar een bouwval te laten omtoveren tot vakantiehuis: Een tweede thuis voor onze dochtertjes in het land van hun vader. Echter, vanaf dag één liep alles anders dan gepland.
Op mijn blog, Project Bulgarije, beschrijf ik de soms ronduit bizarre gebeurtenissen  uit ons dagelijks leven in dit prachtige land vol hopeloze corruptie. Een land van tegenstrijdigheden.

http://projectbulgarije.nl

Baukje

Baukje

NIHB Blogger uit Canada

Na te zijn opgegroeid in een klein dorpje in Friesland, ben ik in 2010 op 22 jarige leeftijd naar Alberta, Canada verhuisd.  Tijdens het behalen van mijn Bachelor Diploma in Diermanagement (wat te maken heeft met wildlife en natuurbehoud) liep ik hier stages op ranches en guestranches en ben ik verliefd geworden op dit mooie, wilde land.  Toen ik eenmaal mijn diploma op zak had, heb ik daarom besloten om mijn familie, vrienden en het bekende achter te laten en in mijn eentje het avontuur van emigratie in te duiken!  Een avontuur is het zeker en ik met zijn positieve, maar ook negatieve kanten vind ik dat emigratie je enorm doet groeien als persoon.

fryskcanadian.blogspot.ca

Sabine Boogaart

Sabine Boogaart

NIHB blogger uit Colombia

Eind 2014 verkocht ik mijn huis en spullen en emigreerde ik naar Colombia voor de liefde. Samen met mijn vriend woon ik in de miljoenenstad Bogotá, waar ik werk als wetenschappelijk onderzoeker in het Nationaal Kanker Instituut. Mijn grote passies zijn schrijven en fotograferen, wat ik met veel liefde doe op mijn website. Ik schrijf over mijn leven, emigreren, cultuurverschillen en over (reizen in) Colombia. Op besabine.com neem ik je mee op reis door dit prachtige land!

Sabine Boogaart.

Wil je je ook voorstellen als blogger in het buitenland, neem dan contact met ons op en stuur een kleine intro (niet meer dan 80 woorden) met de link van je blog en eventueel links naar jouw Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Een teruglink of vermelding van www.nihb.nl, wordt zeer gewaardeerd!