Mensen gezocht met geliefde in het buitenland

mrt 7, 2017 | Nieuws

Voor een aantal korte documentaire-achtige films zijn wij opzoek naar mannen en vrouwen die een zeer geliefd persoon hebben, die in het buitenland woont en die zij al een tijd niet hebben gezien.

We zoeken bijvoorbeeld naar ouders met kinderen waarvan iemand al lange tijd aan de andere kant van de wereld zit, oma’s of opa’s die hun kleinkinderen nog nooit hebben gezien, broers en zussen die elkaar moeten missen of mensen met een een lange afstandsrelatie.

In deze films willen we laten zien hoe het is om met elkaar contact te houden ondanks de afstand. We zoeken vooral mensen die om wat voor reden elkaar of de familie al lang niet hebben gezien en elkaar voorlopig ook niet zullen ontmoeten. Dit kan komen door afstand, geld, vliegangst, tijd etc.

Ben je nieuwsgierig naar dit project en heb je interesse om hier aan mee te werken. Mail je reactie naar roosdrupsteen1@gmail.com. We horen graag waarom je hier aan mee wil werken en wat je verhaal is.
We ontvangen het liefste zoveel mogelijk informatie inclusief foto’s en vergeet je telefoonnummer niet te vermelden. Vragen over dit project kan je ook mailen naar hetzelfde adres. We nemen zsm contact met je op voor verdere screening.