Nieuwsbrief december 2023

Het is alweer de allerlaatste nieuwsbrief van het jaar, we hopen dat de informatie die we via onze website en nieuwsbrieven verspreiden nuttig is geweest. Het NIHB zal ook in 2024 jullie weer zoveel mogelijk op de hoogte houden.

Paspoortpiek

Het aantal paspoortaanvragen zal in de komende jaren stijgen.

Paspoorten en identiteitskaarten waren in 2014 voor het eerst 10 jaar geldig. Daarvoor was de geldigheidsduur van deze documenten 5 jaar. Tussen 2019 en 2024 waren er weinig aanvragen voor nieuwe documenten. Doordat de eerste paspoorten en identiteitskaarten met een nieuwe geldigheid verlopen in 2024, verwachten wij komend jaar een stijging van het aantal aanvragen.

Lees hier verder

Reis je naar Nederland met de feestdagen?

Bericht van Nederland Wereldwijd

Kom je naar Nederland tijdens de feestdagen? Regel dan ook meteen je overheidszaken. ✅ Ga langs bij een DigiD-balie, vraag een nieuw paspoort aan of ga langs bij een RNI-loket.
🔗 www.nederlandwereldwijd.nl/rni/inschrijven
📅 Let op eventueel aangepaste openingstijden rondom de feestdagen.

De beste wensen voor 2024

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar voor jou en alle mede-wereldburgers! Mogen de warmte van vriendschap je omringen, zelfs als je ver van huis bent. 🎄🌟 Blijf genieten van de unieke ervaringen die wonen in een ander land met zich meebrengt, en dat 2024 gevuld zal zijn met nieuwe avonturen, succes en veel positieve verrassingen. Cheers op een geweldig nieuwjaar, waar je ook bent! 🌍🥳. Tot 2024!

Taalcursussen

Plannen om te emigreren of al vertrokken, maar u heeft de taal nog niet helemaal onder de knie? Probeer onze online taalcursussen 15 dagen gratis, zonder verplichtingen. Iedere dag 15 minuutjes wanneer en waar je maar wilt. Taalcursus Engels - Taalcursus Spaans - Taalcursus Frans - Taalcursus Duits - Taalcursus Italiaans

Na 15 dagen kun je zelf kiezen om door te gaan of te stoppen.