Geld overschrijven met Wise

Een Wise bankrekening, voorheen bekend als TransferWise, heeft een paar voordelen als het gaat om geld overmaken in een andere valuta. Hier zijn er een paar:

  1. Lage kosten: Wise biedt meestal lagere kosten in vergelijking met traditionele banken. Ze rekenen een transparante vergoeding in plaats van verborgen kosten.
  2. Gunstige wisselkoersen: Wise gebruikt vaak de echte valutamarktkoers, wat betekent dat je een eerlijke wisselkoers krijgt zonder extra marges.
  3. Snelheid: Transacties via Wise kunnen vaak sneller verlopen dan bij traditionele banken, vooral bij internationale overschrijvingen.
  4. Multi-valutarekening: Je kunt meerdere valuta’s in één account hebben, wat handig is als je vaak in verschillende valuta’s werkt of leeft.
  5. Transparantie: Wise toont duidelijk alle kosten en wisselkoersen voordat je de transactie voltooit, waardoor je precies weet wat je betaalt.

Als je vaak internationale transacties doet, kan Wise een goede keuze zijn vanwege deze voordelen!

Welke producten heeft Wise allemaal

Naast dat je geld kunt overmaken naar bankrekeningen over de hele wereld en Wise bekent staat om de lage kosten en gunstige wisselkoersen, bieden ze ook een scala aan producten aan.

  1. Wise Multi-currency Account: Dit is een soort online bankrekening waarmee je meerdere valuta’s kunt aanhouden in één account. Het is handig voor mensen die in verschillende valuta’s werken of leven.
  2. Wise Debit Mastercard: Hiermee kun je wereldwijd betalen en geld opnemen in verschillende valuta’s. Het gebruikt automatisch de beste beschikbare valuta voor transacties.
  3. Wise Business: Voor bedrijven biedt Wise specifieke oplossingen, waaronder zakelijke rekeningen en internationale betalingen met lagere kosten.
  4. Wise API: Voor bedrijven en ontwikkelaars biedt Wise een API (Application Programming Interface) waarmee ze Wise-functionaliteit in hun eigen toepassingen kunnen integreren.

Dit zijn slechts enkele van de producten die Wise aanbiedt. Het is een handige service voor mensen en bedrijven die regelmatig te maken hebben met internationale financiële transacties.

Voor een eerste gratis overschrijving tot 500 Euro, gebruik deze link