Op dinsdag 30 mei wordt er gestemd voor de Eerste Kamer. Leden van het kiescollege niet-ingezetenen stemmen voor het eerst mee.

U bent van harte uitgenodigd om de stemming bij te wonen of live te volgen

De stemming door de kiescollegeleden start om 15.00 uur Europees Nederlandse tijd en vindt plaats in de raadzaal van de gemeente Den Haag. De vergadering van het kiescollege niet-ingezetenen waarin de stemming plaats heeft, start om 14.15 uur. De gehele vergadering is openbaar. In de raadzaal is een kleine tribune vanwaar u de vergadering kunt volgen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. U kunt de vergadering ook via livestream volgen via de website van de gemeente Den Haag. U vindt op 30 mei de link hiervoor op deze pagina: Den Haag – Vergaderingen kiescollege niet-ingezetenen.

Contact

Informatie over en voor de kiescollegeleden is beschikbaar via www.stemmenvanuithetbuitenland.nl. Heeft u vragen over het kiescollege niet-ingezetenen, of over de zitting van het kiescollege op 30 mei? Dan kunt u uw vraag stellen via kc.griffie@denhaag.nl. Heeft u een vraag over de Eerste Kamerverkiezingen? De Kiesraad is centraal stembureau voor de Eerste Kamerverkiezingen: Eerste Kamer | Verkiezingen | Kiesraad.nl.

Bron: Gemeente Den Haag