Eens een Nederlander, altijd een Nederlander!

jun 5, 2017 | Nederlander Blijven, Nieuws

Teken de petitie, samen zijn we sterk!

Nederlanders verliezen automatisch en direct hun Nederlanderschap als ze een andere nationaliteit aannemen, op slechts enkele beperkte uitzonderingen na. Het Nederlanderschap kan zelfs verloren gaan als je je paspoort te laat verlengd. Deze regels moeten worden afgeschaft.

Laten we onze krachten samenbundelen en er voor zorgen dat de wet wordt gewijzigd. Ben je Nederlander en wil je een andere nationaliteit aannemen, vanwege emigratie of een buitenlandse partner of voor wat voor reden dan ook, dan mag je toch niet automatisch het risico lopen je Nederlanderschap te verliezen.

PETITIE

Deel de petitie met zoveel mogelijk vrienden, familie en gelijkstemmigen, via Facebook, Twitter, LinkedIn, email of deel simpelweg dit bericht.

Stel niet uit tot morgen, doe het nu!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden NIHB nieuwsbrief

Klik hier voor aanmelden of scan de QR-code.
NIHB nieuwsbrief

RSS Schengen Visum Info

  • EU akkoord over invoering nieuwe digitale Schengenvisum 14/11/2023
    De Raad en het Europees Parlement zijn het eens geworden over nieuwe regels om Schengenvisa aanvragen in de toekomst online mogelijk te maken. Hierdoor hoeven visumaanvragers niet meer eerst naar een ambassade of een externe dienstverlener te reizen. Het bericht EU akkoord over invoering nieuwe digitale Schengenvisum verscheen eerst op Schengenvisum.info.
  • Wat is een garantstelling bij een Schengenvisum? 08/11/2023
    Hoe en waarom sluit een garantsteller voor een Schengenvisum een medische reisverzekering af? Hier vind je de antwoorden. Garantstelling Schengenvisum: financieel garant stellen voor een gast in Nederland of een ander Schengenland. Waarom nodig en wat zijn de belangrijke punten? Het bericht Wat is een garantstelling bij een Schengenvisum? verscheen eerst op Schengenvisum.info.
  • Verzekering voor Schengen visum 06/11/2023
    Een verzekering voor een Schengenvisum is onderdeel van de visum aanvraagprocedure Het bericht Verzekering voor Schengen visum verscheen eerst op Schengenvisum.info.

Gratis verhuisoffertes

Zoek op onderwerp

Share This