Nederlandse bloggers verspreid over de wereld stellen zich aan u voor.

Voor de emigrant in spe leuk en interessant om te lezen maar ook leuk en vaak herkenbaar voor de mensen die zelf al in het buitenland wonen. De bloggers zijn onderverdeeld per land.


Spanje

Stefania

Stefania

NIHB blogger uit Spanje, Malaga

Mijn naam is Stefania van Lieshout. Ik ben op mijn vijfentwintigste uit Nederland vertrokken. Voordat ik me in Spanje vestigde heb ik in Syrië, Oman, Engeland, Rusland en Maleisië gewoond. Als tijd en budget het toelaten ben ik op reis. Ik woon nu met mijn gezin in het zuiden van Spanje in de wonderschone stad Malaga. Op mijn website schrijf ik over Malaga, Spanje en reizen.

Jussi

Jussi

NIHB Blogger uit Spanje, Ibiza

Hallo, ik ben Jussi. Ik ben In 2014 met mijn man geëmigreerd naar Ibiza. Vrij spontaan, want we kwamen er voor het eerst in 2013 tijdens onze huwelijksreis. Mijn man Jurgen kreeg in 2010 een ernstig ongeluk waaraan hij hersenletsel overhield. Zijn beperkingen maakten voor ons de keus te vertrekken makkelijker. Veel buiten zijn, de zon en een rustiger tempo zorgen ervoor dat hij zich veel beter voelt hier dan in Nederland! Op mijn blog vertel ik hoe dat nou is, emigreren en tip ik de beste hotspots en musthaves van Ibiza!  www.jussimegens.nl/blog

Wil je je ook voorstellen als blogger in het buitenland, neem dan contact met ons op en stuur een kleine intro (niet meer dan 80 woorden) met de link van je blog en eventueel links naar jouw Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Een teruglink of vermelding van www.nihb.nl, wordt zeer gewaardeerd!

Zie ook Emigreren naar Spanje