Nederlandse bloggers verspreid over de wereld stellen zich aan u voor.

Voor de emigrant in spe leuk en interessant om te lezen maar ook leuk en vaak herkenbaar voor de mensen die zelf al in het buitenland wonen. De bloggers zijn onderverdeeld per land.


Malta – Marokko – Mexico

Shireen

Shireen

NIHB Blogger uit Malta

k ben Shireen en ik ben eind juni 2014 naar Malta verhuisd. Ik kom hier sinds 1987 en ik ben verliefd geworden op dit eiland: het klimaat, de cultuur, de geschiedenis, de vriendelijkheid en de mensen met vele verschillende nationaliteiten die hier zijn neergestreken. Malta is een klein eiland, twee keer Texel, maar het heeft een enorme geschiedenis door de strategische ligging 100 km onder Sicilië. Ik ontdek iedere dag nieuwe dingen en ik vind het leuk om Malta te promoten via mijn blog.

www.bloggers.nl/shirkhan2014

Debbie

Debbie

NIHB blogger uit Mexico

Hola! Ik ben Debbie, een Nederlandse die inmiddels half Mexicaanse geworden is. Als antropologe, schrijfster en lerares heb ik het hier erg naar mijn zin, hoewel er zo af en toe cultuurverschillen naar boven komen. Daar schrijf ik over op mijn Blog AhoritaYa. Wil je meer te weten komen over de Mexicaanse cultuur, het overheerlijke eten en de plekken waar je absoluut naar toe moet gaan? Neem dan een kijkje op mijn website www.ahoritaya.com
Wil je je ook voorstellen als blogger in het buitenland, neem dan contact met ons op en stuur een kleine intro (niet meer dan 80 woorden) met de link van je blog en eventueel links naar jouw Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Een teruglink of vermelding van www.nihb.nl, wordt zeer gewaardeerd!