Nederlandse bloggers verspreid over de wereld stellen zich aan u voor.

Voor de emigrant in spe leuk en interessant om te lezen maar ook leuk en vaak herkenbaar voor de mensen die zelf al in het buitenland wonen. De bloggers zijn onderverdeeld per land.


Filipijnen

JC

JC

NIHB Blogger uit de Filipijnen

Mijn naam is JC, ik heb Nederland in 2015 achter me gelaten om in de Filipijnen het leven van een digitaal nomade op te pakken. Alles wat ik bezit zit in een 60 liter rugtas en ik sjouw mijn kantoor mee in een laptoptas. Op de dag van vertrek was ik 54 jaar en het is voor het eerst in mijn leven dat ik zonder vaste woon- of verblijfplaats op reis ga. Toen ik 17 was, heb ik al eens een lange periode in en rond Zuid Amerika gereisd, maar toen ging ik weer terug naar huis. Dat zal nu anders zijn. Vanaf nu is ‘thuis’ de plek waar mijn rugtas staat.

http://leavingholland.com

Wil je je ook voorstellen als blogger in het buitenland, neem dan contact met ons op en stuur een kleine intro (niet meer dan 80 woorden) met de link van je blog en eventueel links naar jouw Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Een teruglink of vermelding van www.nihb.nl, wordt zeer gewaardeerd!