Nederlands onderwijs buitenland

Sorteer op: BedrijfsnaamLand
Dutch for Children and more…
Korte omschrijving: Inspirerende en uitdagende Nederlandse lessen! Dutch for Children and more.. geeft les op afstand op een passende manier. Voor (expat) kinderen en hun ouders. NTC. Tevens taal- en cultuurbegeleiding. En meer… Lees meer: http://www.dutchforchildren.nl/
Nederlands onderwijs op afstand
Address: Rua Vasco da Gama, Serra dos Mangues
2460-697 São Martinho do Porto
Portugal
2460-697
Korte omschrijving: Individueel onderwijs in Nederlandse taal en cultuur door middel van videobellen. Met als doel de Nederlandse taal op niveau te brengen, houden zodat de leerlingen bij eventuele terugkeer beter kunnen instromen in het Nederlandse schoolsysteem.
Telefoon nummer: 00351 262980640
Specifiek zoekwoord:
Land: Portugal
Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland – NOB
Address: Parkweg 20a
Voorburg
Nederland
2271 AJ
Korte omschrijving: De Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland bevordert, ondersteunt en adviseert het Nederlands onderwijs in het buitenland in opdracht van het Ministerie van OCW.
Telefoon nummer: +31 (0)70 386 66 46
Specifiek zoekwoord:
Land: Nederland
LanguageOne
Korte omschrijving: U woont met uw gezin in het buitenland? Bij LanguageOne krijgen kinderen van 2,5 tot 18 jaar Nederlandse les en blijven zij de Nederlandse moedertaal verder ontwikkelen. In maar liefst 9 steden in het Midden-Oosten, Azië, Australië en Europa leren onze leerlingen met plezier meer over de Nederlandse taal en de Nederlandse en Vlaamse cultuur.
Telefoon nummer: +31 (0)70 2601386
Land: Australië, China, Nederland, Oman, Qatar, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, Zwitserland
MEESTERMAX.NL – Nederlandse les
Korte omschrijving: Meester Max helpt leerlingen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, maar ook hogeschool- en universitaire studenten en volwassenen bij het aanleren/verbeteren van hun vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal.
Specifiek zoekwoord: