Nederlands onderwijs buitenland

Sorteer op: BedrijfsnaamLand
Heroes
Heroes is een in 2016 opgerichte zwemschool. Deze Nederlands erkende zwemschool mag op elk gewenste locatie waar dan ook ter wereld lesgeven en afzwemmen.
06 81148828
Wereldwijd
LingoTracker
Perth
LingoTracker biedt online Nederlands moedertaalonderwijs aan kinderen die in het buitenland wonen.

De gebruikte methode is eenvoudig en effectief. Regelmatige een-op-een lessen worden gegeven via Skype. Tussen de lessen door leren en oefenen leerlingen met behulp van digitaal en interactief leermateriaal dat is gedownload als een iPad-app. Gemaakt werk wordt direct nagekeken en feedback wordt gegeven in de app. De betaling gaat via een maandabonnement. LingoTracker vraagt geen administratiekosten of vooruitbetaling voor een heel schooljaar. Dit houdt de instapkosten laag. Eenvoudig aan- en afmelden kan het hele jaar door.

LingoTracker. Neem je moedertaal mee.
+61 (0) 415 271 422
Australië
MEESTERMAX.NL – Nederlandse les
Meester Max helpt leerlingen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, maar ook hogeschool- en universitaire studenten en volwassenen bij het aanleren/verbeteren van hun vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal.
Nederlandse School in Rome ‘t Kofschip
p/a Scuola Svizzera di Roma
Via M. Malpighi, 14
Rome
Nederlands Taal- en Cultuurpunt: 3 uur per week primair en voortgezet onderwijs op meerdere locaties in Rome. Ook voor privé-les thuis, door bevoegde docenten.
+ 39 349 119 9937
Italie