Nederlands onderwijs buitenland

Sorteer op: BedrijfsnaamLand
Dutch for Children and more…
Inspirerende en uitdagende Nederlandse lessen! Dutch for Children and more.. geeft les op afstand op een passende manier. Voor (expat) kinderen en hun ouders. NTC. Tevens taal- en cultuurbegeleiding. En meer… Lees meer: http://www.dutchforchildren.nl/
Hansbijleswiskunde
Hansbijleswiskunde
Jan Haeckenhof 1
Zaltbommel
Kvk-nr: 67342612
5301cx
online bijles wiskunde (live via je pc)
Hansbijleswiskunde
0622894112
Nederland
Heroes
Heroes is een in 2016 opgerichte zwemschool. Deze Nederlands erkende zwemschool mag op elk gewenste locatie waar dan ook ter wereld lesgeven en afzwemmen.
06 81148828
Wereldwijd
LanguageOne
U woont met uw gezin in het buitenland? Bij LanguageOne krijgen kinderen van 2,5 tot 18 jaar Nederlandse les en blijven zij de Nederlandse moedertaal verder ontwikkelen. In maar liefst 9 steden in het Midden-Oosten, Azië, Australië en Europa leren onze leerlingen met plezier meer over de Nederlandse taal en de Nederlandse en Vlaamse cultuur.
+31 (0)70 2601386
Australië, China, Nederland, Oman, Qatar, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, Zwitserland
LingoTracker
Perth
LingoTracker biedt online Nederlands moedertaalonderwijs aan kinderen die in het buitenland wonen.

De gebruikte methode is eenvoudig en effectief. Regelmatige een-op-een lessen worden gegeven via Skype. Tussen de lessen door leren en oefenen leerlingen met behulp van digitaal en interactief leermateriaal dat is gedownload als een iPad-app. Gemaakt werk wordt direct nagekeken en feedback wordt gegeven in de app. De betaling gaat via een maandabonnement. LingoTracker vraagt geen administratiekosten of vooruitbetaling voor een heel schooljaar. Dit houdt de instapkosten laag. Eenvoudig aan- en afmelden kan het hele jaar door.

LingoTracker. Neem je moedertaal mee.
+61 (0) 415 271 422
Australië
MEESTERMAX.NL – Nederlandse les
Meester Max helpt leerlingen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, maar ook hogeschool- en universitaire studenten en volwassenen bij het aanleren/verbeteren van hun vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal.
Nederlands onderwijs op afstand
Rua Vasco da Gama, Serra dos Mangues
2460-697 São Martinho do Porto
Portugal
2460-697
Individueel onderwijs in Nederlandse taal en cultuur door middel van videobellen. Met als doel de Nederlandse taal op niveau te brengen, houden zodat de leerlingen bij eventuele terugkeer beter kunnen instromen in het Nederlandse schoolsysteem.
00351 262980640
Portugal
Nederlandse School in Rome ‘t Kofschip
Rome
De Nederlandse School in Rome ‘t Kofschip verzorgt al meer dan 35 jaar Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs voor Nederlandse en Vlaamse kinderen in Rome, met 3 uur per week taalonderwijs voor kinderen van 4 tot 18 jaar met Nederlandse of Vlaamse ouders, zoals gemengde gezinnen en expats.

De lessen worden op verschillende locaties in Rome gegeven. Meer op https://www.nederlandersinrome.net/school-en-cultuur/de-school/locaties-en-lestijden.html
Italië
Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland – NOB
Parkweg 20a
Voorburg
Nederland
2271 AJ
De Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland bevordert, ondersteunt en adviseert het Nederlands onderwijs in het buitenland in opdracht van het Ministerie van OCW.
+31 (0)70 386 66 46
Nederland