Schmidt Global Relocations

Schmidt Global Relocations
Bedrijfsnaam:
Schmidt Global Relocations
Korte omschrijving:
Schmidt Global Relocations is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en meubeldistributie. Personal service, High Standards and perfect solutions.
Lange Omschrijving:

Schmidt Global Relocations is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en meubeldistributie.

In 2008 heeft Ben Schmidt dit bedrijf opgericht,

Inmiddels is Schmidt Global samen gegaan met de Methorst Groep en zijn wij gegroeid naar 65 medewerkers met allemaal hun eigen specialisme

Wij zijn Schmidt Global Relocations, betrokken specialisten die uw internationale verhuizing tot in de details verzorgen. Hoe we dat doen? Onze persoonlijke Move Managers regelen alles voor u, van de planning tot het papierwerk en van de zorg voor uw piano tot uw last minute verzoeken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en vinden altijd een perfecte oplossing. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden. Zo garanderen wij dat u zich constant comfortabel voelt, op weg naar uw bestemming. Dat noemen wij Guiding your way Home. Schmidt Global Relocations heeft haar eigen opslaglocatie, beschikt over een eigen wagenpark maar werkt ook samen met betrouwbare strategische partners samen over de hele wereld. Veel verhuisbedrijven, particulieren, bedrijven, meubelleveranciers en meubelwinkels maken inmiddels gebruik van de diensten van Schmidt Global Relocations omdat wij altijd een passende oplossing kunnen aanbieden.

Schmidt Global Relocations is een internationaal verhuisbedrijf. Onze verhuizers helpen u met verhuizingen over de hele wereld. Naar landen zoals Zwitserland, Amerika, Spanje, Denemarken en Australië. Maar ook als u (terug) wilt verhuizen naar Nederland. Wilt u tegen lage kosten internationaal verhuizen? Schmidt Global Relocations biedt u verschillende mogelijkheden waardoor u tegen de meest voordelige tarieven verhuist. Zo bieden wij unieke combinatieritten en groupage containers.

Dankzij onze ruime ervaring in de transport- en verhuisbranche zijn wij een sterke partner op de volgende logistieke gebieden:

Vervoer van meubels of uw complete huisraad naar uw (tweede) huis in Europa
Montage van uw inrichting zoals kasten, bedden, maar ook verlichting en gordijnen
Meubeltransporten
Complete- of deelladingen wereldwijd
Koeriersdiensten nationaal en internationaal
Op- en overslag van meubels en complete inboedels
Transport van uw auto

Telefoon nummer:
+31 (0) 33 760 0270
Bedrijfsadres:
Stationsweg Oost 281 D
Postcode:
3931 ER
Land:
Nederland

Stuur boodschap naar geregistreerde