Mevrouw de aankoopmakelaar Barcelona

Mevrouw de aankoopmakelaar Barcelona
Bedrijfsnaam: Mevrouw de aankoopmakelaar Barcelona
Korte omschrijving: Begeleiding van kopers bij het aankopen van een woning in Barcelona en omgeving als de Costa Brava, Costa Dorada en de Costa Blanca Noord.
Lange Omschrijving:

Het kopen van een huis doet u niet elke dag en zeker niet in een andere stad als Barcelona. Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u.

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar houden wij ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding en niet met de verkoop van huizen. Op deze manier hebben wij geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee wij onderhandelen over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u!

Door de samenwerking van 2 ervaren makelaars (een in Nederland en een in Barcelona) om u te begeleiden bij een aankoop van een huis of appartement in Barcelona, Catalonie, Costa Brava, Costa Dorada en Coste Blanca Noord kunt u als koper profiteren.

Telefoon nummer: +34674619005 +31704158447
Specifiek zoekwoord: ,
Bedrijfsadres: Piet Heinstraat 92 A
2518 CL Den Haag
Postcode: 2518 CL
Land: Nederland

Stuur boodschap naar geregistreerde

Vermelding titel:Mevrouw de aankoopmakelaar Barcelona