Kindercoach Leidschenveen

Kindercoach Leidschenveen
Bedrijfsnaam: Kindercoach Leidschenveen
Korte omschrijving: Voor kinderen die lang in het buitenland gewoond hebben is het niet altijd zo makkelijk om weer te wennen in Nederland. Deze kinderen en kinderen die vanuit het buitenland in Nederland komen wonen, geef ik graag een steuntje in de rug.
Lange Omschrijving:

17 jaar werkte ik al als juf in het basisonderwijs in Nederland toen wij een mooie kans kregen om een expat-ervaring op te doen. We verhuisden met onze twee zoons naar New York. In New York gaf ik les op de Nederlandse School “‘t Klokhuis” en kwam zo in aanraking met veel kinderen uit expat gezinnen. Deze kinderen worden ook wel “Third culture kids” genoemd. Het was ook in New York dat ik de opleiding Kindercoach afrondde. Toen we na twee jaar thuis kwamen en ik zag dat mijn zoon van 10 het toch moeilijker had dan verwacht, leek het me zo mooi om als coach andere kinderen te helpen.
In mijn praktijk help en ondersteun in graag kinderen die te maken krijgen met verhuizen, een nieuwe taal, een nieuwe cultuur, andere gewoonten, afscheid nemen en alle andere situaties waar je als kind mee te maken krijgt. Ik geef ze net dat steuntje in de rug wat zij zo af en toe nodig hebben. Maar ook voor kinderen die na lange tijd weer terug keren naar Nederland, wat eigenlijk hun thuisland is, kan coaching heel zinvol zijn.
Coaching kan uiteraard ook in Engels, al zal dat altijd “my second language” blijven..

Specifiek zoekwoord: , ,
Bedrijfsadres: Den Haag
Land: Nederland

Stuur boodschap naar geregistreerde

Vermelding titel:Kindercoach Leidschenveen