Complete Spanish Property

Complete Spanish Property
Bedrijfsnaam: Complete Spanish Property
Korte omschrijving: Uw Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca
Lange Omschrijving:

Wij zijn een makelaars in de Costa Calida (regio Murcia) en Costa Blanca (Alicante) met meer dan 10 jaar ervaring. Wij zijn gespacialiseerd in woningen aan de Spaanse kust.
Makelaars in Costa Calida, Murcia Complete Spanish Property is ontstaan in 2003 met het promoten en verkopen van nieuwbouw woningen en bestaande woningen aan de Costa Blanca en de Costa Calida. Meer dan tien jaar helpen wij onze klanten uit veel verschillende landen. Onze ervaring stelt ons in staat om onze klanten hun behoeften te begrijpen en geeft onze klant gedetailleerde, professioneel, maar vriendelijke benadering tijdens het koopproces. We hebben meertalige mensen binnen het bedrijf die onze belangrijkste doelstelling van het verstrekken van een hoog niveau van klantenservice voor al onze klanten begrijpen.

Als onafhankelijke vastgoedonderneming, bij Complete Spanish Property zijn we trots op een ontspannen, vrije benadering van het aankoop process , waardoor onze klanten niet ontmoedigd word door het process. maar om ervoor te zorgen dat ze goed begrijpen van wat nodig is bij de aankoop van een Spaanse woning.Wij begeleiden en vertalen voor u bij onze uitstekende relaties met advocaten, hypotheekverstrekkers, bouwers , wisselkantooren, notarisen dit alles zodat u veilig en zonder zorgen een Spaanse woning kan aankopen. Als u eenmaal uw droomhuis gevonden heeft begeleiden en helpen wij u door het hele aankoop process. Ook na de aankoop zullen we u begeleiden met wat nodig is voor uw woning.

Makelaars in Costa Calida, MurciaElke klant is anders, dus onze persoonlijke benadering en het opbouwen van een vertrouwens relatie is heel belangrijk voor ons. Wij zullen er alles aan doen u droomhuis op een veilige, goede en juiste prijs aan te kopen.

Compleet Spaanse woning zorgt voor een ontspannen kijk op de Spaanse vastgoedmarkt, een plezierige ervaring voor al onze client’s verzekeren. We zijn ongeveer Spanje en onroerend goed en deze passie samen met onze integriteit en klantenservice stellen ons in staat om onze client’s verwachtingen te voldoen gepassioneerd. Complete Spanish Property relaxed u zoektocht starten naar een Spaanse woning, een plezierige ervaring voor al onze klanten. We zijn altijd in Spanje en onroerend goed is onze passie samen met onze inzet en klantenservice zijn wij in staat om aan uw verwachtingen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op voor een algemene, informeel gesprek of als u uw woning gevonden heeft en de graag wil bezichtegen. Wij kijken uit naar uw bezoek !!!

Telefoon nummer: 0034699476460
Specifiek zoekwoord: ,
Bedrijfsadres: Calle Azul nº2
Ciudad Quesada
03170 Rojales
Postcode: 03170
Land: Spanje

Stuur boodschap naar geregistreerde

Vermelding titel:Complete Spanish Property