Nederlandse bedrijven

Bedrijven Index

 

Voor Nederlanders in het buitenland

Diensten, services en producten

In deze index vindt u Nederlandse bedrijven en organisaties die diensten leveren aan Nederlanders in het buitenland. 

De eerste 180 dagen zijn gratis! Voeg zelf de vermelding van uw bedrijf toe, met de Add Vermelding knop. Na 6 maanden zijn de kosten 50 euro per jaar. Echter dit is geheel vrijblijvend, u wordt nergens toe verplicht

Kris von Habsburg Legal Services Ltd
Korte omschrijving
De visie die Habsburg Legal Services heeft is dat we anderen helpen in hun zoektocht naar nationaliteit, vrijheid en veiligheid.
Kris von Habsburg is de directeur en eigenaar van Habsburg Legal Services. Hijzelf heeft drie nationaliteiten en is bekend om zijn werk als specialist/jurist op het gebied van de Nederlandse nationaliteitswetgeving. Hij doet ook Nederlandse immigratie en EU vrij verkeerroutes. Het bedrijf doet meer op het gebied van (re)migratie terug naar Nederland (woning zoeken etc.), Nederlands belastingadvies, immigratie naar andere landen, etc.

Echter waar het bedrijf en Kris vooral bekend om staan is hulp bieden aan mensen om hun Nederlandse nationaliteit (terug) te krijgen. Zo heeft hij al veel Nederlanders in het buitenland geholpen en werkt hij dus wereldwijd. Het bedrijf is gevestigd in het VK maar Kris is voor familie en werk ook vaak in Nederland te vinden.
Foto: Kris op de fiets naar de Raad van State in den Haag.
Bedrijfsadres
Hoofdkantoor in Engeland
Land
Engeland
TopOrange Web Services
Branche
Korte omschrijving
TopOrange creëert en onderhoud gebruiksvriendelijke websites. Daarnaast maakt TopOrange animatie videos (2D en Doodle). Andere services, zoals enquêtes en onderzoek verrichten, behoren tot de mogelijkheden. Voor Nederlanders in het buitenland die een website nodig hebben voor hun bedrijf.
Bedrijfsadres
Den Haag
Specifiek zoekwoord
Land
Nederland
Psycholoog op Afstand
Korte omschrijving
Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in online therapie, coaching & relatietherapie aan Nederlanders in het buitenland. Het contact verloopt hoe jij dit wilt (bv. via beeld, chat en/of mail). Ons Nederlandstalige team van 25 psychologen en 2 psychiaters zijn zelf ook woonachtig in het buitenland waardoor wij goed kunnen aansluiten bij onze cliënten. Tevens hebben wij geen wachtlijst en kunnen de gesprekken 24/7 ingepland worden. Start nu met een gratis kennismakingsgesprek!
Website Adres
Specifiek zoekwoord
Land
Wereldwijd
Dutchstore
Bedrijfsnaam
Korte omschrijving
Online supermarkt, rood-wit-blauwe artikelen, Sinterklaas, Blond Amsterdam. Verzending alleen binnen Zwitserland en Liechtenstein. Afhalen mogelijk.
Website Adres
Telefoon nummer
055/643 30 79
Bedrijfsadres
Untergässli 3
Rüti GL
Telefoonnummer:
8782
Land
Zwitserland
Balance4mind
Bedrijfsnaam
Korte omschrijving
Praktijk voor counselling bij rouw en verlies.
Bedrijfsadres
Vlaardingen
Specifiek zoekwoord
Land
Nederland