Nederlandse bedrijven

Bedrijven Index

 

Voor Nederlanders in het buitenland

Diensten, services en producten

In deze index vindt u Nederlandse bedrijven en organisaties die diensten leveren aan Nederlanders in het buitenland. 

De eerste 180 dagen zijn gratis! Voeg zelf de vermelding van uw bedrijf toe. Na 6 maanden zijn de kosten 50 euro per jaar. Echter dit is geheel vrijblijvend, u wordt nergens toe verplicht

 

Psycholoog op Afstand
Korte omschrijving:
Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in online therapie, coaching & relatietherapie aan Nederlanders in het buitenland. Het contact verloopt hoe jij dit wilt (bv. via beeld, chat en/of mail). Ons Nederlandstalige team van 25 psychologen en 2 psychiaters zijn zelf ook woonachtig in het buitenland waardoor wij goed kunnen aansluiten bij onze cliënten. Tevens hebben wij geen wachtlijst en kunnen de gesprekken 24/7 ingepland worden. Start nu met een gratis kennismakingsgesprek!
Specifiek zoekwoord:
Land:
Wereldwijd
online Nederlandse les op maat voor kinderen
Korte omschrijving:
Inspirerende en uitdagende Nederlandse lessen voor kinderen! Dutch for Children geeft online les op maat. Hiervoor gebruiken we als leidraad voor de lessen de manier van leren, het niveau van het kind, de interesse van het kind en de doelen die jullie stellen. Lees via deze link meer: http://www.dutchforchildren.nl/
LanguageOne
Korte omschrijving:
U woont met uw gezin in het buitenland? Bij LanguageOne krijgen kinderen van 2,5 tot 18 jaar Nederlandse les en blijven zij de Nederlandse moedertaal verder ontwikkelen. In maar liefst 9 steden in het Midden-Oosten, Azië, Australië en Europa leren onze leerlingen met plezier meer over de Nederlandse taal en de Nederlandse en Vlaamse cultuur.
Telefoon nummer:
+31 (0)70 2601386
Land:
Australië, China, Nederland, Oman, Qatar, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, Zwitserland
Dutchstore
Address: Untergässli 3
Rüti GL
Telefoonnummer:
8782
Korte omschrijving:
Online supermarkt, rood-wit-blauwe artikelen, Sinterklaas, Blond Amsterdam. Verzending alleen binnen Zwitserland en Liechtenstein. Afhalen mogelijk.
Website Adres:
Telefoon nummer:
055/643 30 79
Land:
Zwitserland
Verlies- & Rouwbegeleiding Henriëtte van der Poel
Address: Leopoldstraat 76, 1822 KB Alkmaar
1822 KB
Korte omschrijving:
Als voormalig expat weet ik uit ervaring hoe moeilijk het kan zijn om zo ver weg van vrienden en familie te zijn, wanneer je te maken krijgt met verlies.
Telefoon nummer:
+31620353482
Specifiek zoekwoord:
Land:
Nederland
Balance4mind
Address: Vlaardingen
Korte omschrijving:
Praktijk voor counselling bij rouw en verlies.
Specifiek zoekwoord:
Land:
Nederland