Nederlandse bedrijven

Bedrijven Directory

Voor Nederlanders in het buitenland

Diensten, services en producten

In deze directory vindt u Nederlandse bedrijven en organisaties die diensten leveren aan Nederlanders in het buitenland. 

De eerste 180 dagen zijn gratis! Voeg zelf de vermelding van uw bedrijf toe. Na 6 maanden zijn de kosten 50 euro per jaar. Echter dit is geheel vrijblijvend, u wordt nergens toe verplicht

 

Sorteer op: BedrijfsnaamLand
Mondial Oostland Verhuizingen
Address: Plesmanlaan 6
9615 TH
Korte omschrijving: Zeewaardig verpakken, documenten opmaken, alles tot in de puntjes geregeld voor uw Internationale Verhuizing. Dat Zorgeloos verhuizen met Mondial Oostland Verhuizingen!
Website Adres: Oostland
Telefoon nummer: 0598 - 39 98 20
Specifiek zoekwoord:
Land: Nederland
Nederlands onderwijs op afstand
Address: Rua Vasco da Gama, Serra dos Mangues
2460-697 São Martinho do Porto
Portugal
2460-697
Korte omschrijving: Individueel onderwijs in Nederlandse taal en cultuur door middel van videobellen. Met als doel de Nederlandse taal op niveau te brengen, houden zodat de leerlingen bij eventuele terugkeer beter kunnen instromen in het Nederlandse schoolsysteem.
Telefoon nummer: 00351 262980640
Specifiek zoekwoord:
Land: Portugal
Aeffectivity
Specifiek zoekwoord: ,
Land: Nederland
Dutch for Children and more…
Korte omschrijving: Inspirerende en uitdagende Nederlandse lessen! Dutch for Children and more.. geeft les op afstand op een passende manier. Voor (expat) kinderen en hun ouders. NTC. Tevens taal- en cultuurbegeleiding. En meer... Lees meer: http://www.dutchforchildren.nl/
Azur en Ardenne
Address: Rue de la Jastrée 31
6940 Barvaux-sur-Ourthe
Korte omschrijving: Met zijn wellnessruimte en binnenzwembad, zijn restaurant met bijzonder panoramisch uitzicht, een verfijnde internationale keuken en zijn 54 elegante kamers met hedendaagse inrichting, verzekert Azur en Ardenne u een onvergetelijk verblijf in een gastvrije en ontspannen sfeer.
Telefoon nummer: +32 (0)86 21 94 00
Specifiek zoekwoord:
Land: België