Nederlandse bedrijven

Bedrijven Index

 

Voor Nederlanders in het buitenland

Diensten, services en producten

In deze index vindt u Nederlandse bedrijven en organisaties die diensten leveren aan Nederlanders in het buitenland. 

De eerste 180 dagen zijn gratis, vervolgens zijn de kosten 50 euro per jaar, echter het is geheel vrijblijvend en u wordt nergens toe verplicht! Via ons contactformulier kunt u een verzoek indienen voor een vermelding in onze Bedrijven Index.

Finanzagentur Peter Tiggelers
Korte omschrijving
Wij adviseren en begeleiden u bij een tijdelijk verblijf of emigratie uit Duitsland, Oostenrijk en Nederland naar Zwitserland. Wij hebben het know-how en de vakkennis, om zowel particulieren als ook uw medewerkers te adviseren over thema’s zoals:

*het socialbeleid en sociale verzekeringen
*het ziekenfonds en ziektekostenverzekeringen
*het belastingstelsel en belastingverklaringen
*alle belangrijke verzekeringen voor particulieren
*het verzekeren van financiële risico’s voor u en uw familieleden
*Bankieren
*het kopen en financieren van een huis of woning
*het geldende huwelijks- & erfrecht

Er gaan geen belangrijke zaken of thema’s vergeten en bij bieden u een <>. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle sociale voorzieningen in Nederland en houden rekening met alle opgebouwde rechten en aanspraken in Nederland.
Telefoon nummer
+4179 226 01 60
Bedrijfsadres
Bahnhofstrasse 11, CH-9100 Herisau
CH-9100
Specifiek zoekwoord
Land
Zwitserland
Dutchstore
Bedrijfsnaam
Korte omschrijving
Online supermarkt, rood-wit-blauwe artikelen, Sinterklaas, Blond Amsterdam. Verzending alleen binnen Zwitserland en Liechtenstein. Afhalen mogelijk.
Website Adres
Telefoon nummer
055/643 30 79
Bedrijfsadres
Untergässli 3
Rüti GL
Telefoonnummer:
8782
Land
Zwitserland
Right With Words
Bedrijfsnaam
Korte omschrijving
Onder de naam Right With Words verzorgt Astrid de Bruin (medische) vertalingen van het Engels, Frans en Spaans naar het Nederlands.
Telefoon nummer
+34633123477
Bedrijfsadres
Sevilla
41089
Specifiek zoekwoord
Land
Spanje
TopOrange Web Services
Branche
Korte omschrijving
TopOrange creëert en onderhoud gebruiksvriendelijke websites. Daarnaast maakt TopOrange animatie videos (2D en Doodle). Andere services, zoals enquêtes en onderzoek verrichten, behoren tot de mogelijkheden. Voor Nederlanders in het buitenland die een website nodig hebben voor hun bedrijf.
Bedrijfsadres
Den Haag
Specifiek zoekwoord
Land
Nederland
Kris von Habsburg Legal Services Ltd
Korte omschrijving
De visie die Habsburg Legal Services heeft is dat we anderen helpen in hun zoektocht naar nationaliteit, vrijheid en veiligheid.
Kris von Habsburg is de directeur en eigenaar van Habsburg Legal Services. Hijzelf heeft drie nationaliteiten en is bekend om zijn werk als specialist/jurist op het gebied van de Nederlandse nationaliteitswetgeving. Hij doet ook Nederlandse immigratie en EU vrij verkeerroutes. Het bedrijf doet meer op het gebied van (re)migratie terug naar Nederland (woning zoeken etc.), Nederlands belastingadvies, immigratie naar andere landen, etc.

Echter waar het bedrijf en Kris vooral bekend om staan is hulp bieden aan mensen om hun Nederlandse nationaliteit (terug) te krijgen. Zo heeft hij al veel Nederlanders in het buitenland geholpen en werkt hij dus wereldwijd. Het bedrijf is gevestigd in het VK maar Kris is voor familie en werk ook vaak in Nederland te vinden.
Foto: Kris op de fiets naar de Raad van State in den Haag.
Bedrijfsadres
Hoofdkantoor in Engeland
Land
Engeland
Psycholoog op Afstand
Korte omschrijving
Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in online therapie, coaching & relatietherapie aan Nederlanders in het buitenland. Het contact verloopt hoe jij dit wilt (bv. via beeld, chat en/of mail). Ons Nederlandstalige team van 25 psychologen en 2 psychiaters zijn zelf ook woonachtig in het buitenland waardoor wij goed kunnen aansluiten bij onze cliënten. Tevens hebben wij geen wachtlijst en kunnen de gesprekken 24/7 ingepland worden. Start nu met een gratis kennismakingsgesprek!
Website Adres
Specifiek zoekwoord
Land
Wereldwijd
Balance4mind
Bedrijfsnaam
Korte omschrijving
Praktijk voor counselling bij rouw en verlies.
Bedrijfsadres
Vlaardingen
Specifiek zoekwoord
Land
Nederland