Nederlands onderwijs buitenland

Sorteer op: BedrijfsnaamLand
Dutch for Children and more…
Inspirerende en uitdagende Nederlandse lessen! Dutch for Children and more.. geeft les op afstand op een passende manier. Voor (expat) kinderen en hun ouders. NTC. Tevens taal- en cultuurbegeleiding. En meer… Lees meer: http://www.dutchforchildren.nl/
Hansbijleswiskunde
Hansbijleswiskunde
Jan Haeckenhof 1
Zaltbommel
Kvk-nr: 67342612
5301cx
online bijles wiskunde (live via je pc)
Hansbijleswiskunde
0622894112
Nederland
LanguageOne
U woont met uw gezin in het buitenland? Bij LanguageOne krijgen kinderen van 2,5 tot 18 jaar Nederlandse les en blijven zij de Nederlandse moedertaal verder ontwikkelen. In maar liefst 9 steden in het Midden-Oosten, Azië, Australië en Europa leren onze leerlingen met plezier meer over de Nederlandse taal en de Nederlandse en Vlaamse cultuur.
+31 (0)70 2601386
Australië, China, Nederland, Oman, Qatar, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, Zwitserland
MEESTERMAX.NL – Nederlandse les
Meester Max helpt leerlingen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, maar ook hogeschool- en universitaire studenten en volwassenen bij het aanleren/verbeteren van hun vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal.
Nederlands onderwijs op afstand
Rua Vasco da Gama, Serra dos Mangues
2460-697 São Martinho do Porto
Portugal
2460-697
Individueel onderwijs in Nederlandse taal en cultuur door middel van videobellen. Met als doel de Nederlandse taal op niveau te brengen, houden zodat de leerlingen bij eventuele terugkeer beter kunnen instromen in het Nederlandse schoolsysteem.
00351 262980640
Portugal
Nederlandse School in Rome ‘t Kofschip
Rome
De Nederlandse School in Rome ‘t Kofschip verzorgt al meer dan 35 jaar Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs voor Nederlandse en Vlaamse kinderen in Rome, met 3 uur per week taalonderwijs voor kinderen van 4 tot 18 jaar met Nederlandse of Vlaamse ouders, zoals gemengde gezinnen en expats.

De lessen worden op verschillende locaties in Rome gegeven. Meer op https://www.nederlandersinrome.net/school-en-cultuur/de-school/locaties-en-lestijden.html
Italië
Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland – NOB
Parkweg 20a
Voorburg
Nederland
2271 AJ
De Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland bevordert, ondersteunt en adviseert het Nederlands onderwijs in het buitenland in opdracht van het Ministerie van OCW.
+31 (0)70 386 66 46
Nederland